4th martie 2021
Home » Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, exclus din PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, exclus din PSD

de reporterpenet

Daniel Comanescu CJD

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD, sâmbătă, 9 februarie, după ce organizația PSD Dâmbovița a realizat un raport al activităţii sale, potrivit căruia ar exista mai multe „disfuncţionalităţi”, precum şi obiective care nu ar fi fost îndeplinite.

Mai mult, lui Comănescu i s-a imputat că nu a informat ce progrese face în funcţia pe care o exercita.

Rovana Plumb, preşedintele intermar al organizaţiei a anunţat că, pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, partidul îl susţine pe Alexandru Oprea, care a mai deţinut şi în trecut această funcţie.

„A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (…). Au fost identificate disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016… Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de către Comitetul Executiv”, a declarat Rovana Plumb, conform hotnews, care citează Agerpres.

Preşedintele interimar a mai anunţat că pe 15 martie va avea loc Conferinţa extraordinară de alegeri în cadrul PSDD Dâmboviţa, la care vor participa şi Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă.

Senatorul Adrian Ţuţuianu, fost lider al PSD Dâmboviţa -în prezent membru al Pro România, partidul condus de Victor Ponta- a reacţionat la excluderea lui Comănescu printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde a scris că partidul lui Liviu Dragnea se transformă într-o SRL (societate cu răspundere limitată-n.r.) şi că îndepărtarea lui Comănescu s-a întâmplat din cauză că acesta „n-a pupat inelul de Plumb”.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult