7th martie 2021
Home » Prima acțiune de dezinsecție din acest an, la Târgoviște

Prima acțiune de dezinsecție din acest an, la Târgoviște

de reporterpenet

Dezinsectie Targoviste
Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Salubritate, aduce la cunoștința cetățenilor că în perioada 20.05 – 16.06.2020 se va derula acțiunea de dezinsecție pe domeniul public, la sol.

Dezinsecția are ca scop combaterea insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (țânțari, muște, căpușe etc) cu substanțe chimice specifice.

„Substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt ecologice și sunt omologate de Ministerul Mediului, Sănătății și Silviculturii. Acestea sunt: K – Othrine Sc 25 (flow), Solfac Trio, Fastac Activ, Fendona, Karate. Acțiunea se desfășoară în intervalul orar 22.30 – 05.30 și vizează parcurile, locurile de joacă, cimitirele, spațiile verzi din microraioane și aliniamentele stradale. Rugăm apicultorii să ia măsurile care se impun, iar posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării acțiunii”, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgoviște.

Autoritățile anunță că programul va suporta decalaje atunci când condițiile meteo vor fi necorespunzătoare și nu permit desfășurarea acțiunii de dezinsecție.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult