20th ianuarie 2022
Home » Primăria care le-a tăiat accesul anagajaților la rețelele sociale. Ce schimbări a adus această măsură

Primăria care le-a tăiat accesul anagajaților la rețelele sociale. Ce schimbări a adus această măsură

de reporterpenet

Primăria din România care le-a tăiat accesul anagajaţilor la reţelele sociale: „Am ajuns la concluzia că e mai bine aşa”
Conducerea Primăriei Brezoaele a cerut specialistului IT să blocheze accesul angajaţilor, de pe calculatoarele de la serviciu, la reţelele de socializare. Măsura a fost luată în urmă cu patru ani, iar de atunci se pare că randamentul salariaţilor este mai mare, spun edilii.

Administrația locală nu este însă departe de tehnologie. A digitalizat, în premieră pentru Dâmbovița, mai multe servicii, cum ar fi registratura, registrul agricol, dar și centrala telefonică.

Pe lângă Facebook, primăria a mai decis ca fiecare serviciu să fie asistat de un program informatic persoanlizat, care ajută funcționarul să proceseze informația mai repede.

În digitalizarea serviciilor s-au investit în ultimii ani câteva zeci de mii de lei. Printre acestea amintim registrul agricol – abonament 100/lună, registratură electronică, prima din județ – registrul de intrare ieșire în formă digitală a documentelor, contrabilitate.

„Facebookul este tăiat de 4 ani. Nu am făcut o contorizare ca să văd cu cât a crescut procesul de muncă, dar este înspre bine. Am ajuns la concluzia că e mai bine așa. Îi găseam pe angajați stând destul de mult pe rețelele acestea sociale. Bineînțeles că oricine își poate folosi telefonul dacă vrea să folosească aceste rețele”, spune secretarul comunei, Ion Florea.

De asemenea, Primăria mai are o centrală telefonică digitală. Dacă cineva sună la primărie, pe telefonul fix, după program, robotul face automat legătura pe telefoanele mobile ale celor responsabili.

Sursa: Adevărul

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult