25th septembrie 2021
Home » Probleme cu internetul semnalate în numeroase locuri din ţară, inclusiv în Bucureşti și Târgoviște

Probleme cu internetul semnalate în numeroase locuri din ţară, inclusiv în Bucureşti și Târgoviște

de reporterpenet

Utilizatorii din mai multe zone din ţară, inclusiv Bucureşti au semnalat întreruperi ale servicilor de internet ale campaniei Digi/ Rds-Rcs.

Miercuri, 17 februarie, în jurul orei 21:50 a fost înregistrată o avarie care a condus la indisponibilitatea temporară a serviciilor de internet fix în mai multe regiuni ale ţării.

Echipele tehnice Digi au restabilit conexiunile în aproximativ 15 minute de la sesizarea avariei. În prezent, serviciile funcţionează normal, iar cauzele avariei sunt analizate de echipele tehnice ale companiei, a transmis compania într-un comunicat pentru Mediafax.

Probleme cu privire la viteza, dar şi întreruperi ale servicilor de internet au fost semnalate în mai multe judeţe din ţară şi în Municipiul Bucureşti.

Utlizatorii au deshis numeroase topicuri pe reţelele de socializare în care semnalau că au avut problemele cu serviciile de internet.

Printre oraşele menţionate în postările de pe reţele de socializare se numără; Bucureşti, Iaşi, Tulcea, Târgovişte, Cluj, Oradea, Arad, Timişoara, Braşov, Craiova.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult