15th iunie 2024
Home » Prognoza meteo pentru toamna care a mai rămas. Vreme caldă și precipitații puține

Prognoza meteo pentru toamna care a mai rămas. Vreme caldă și precipitații puține

de reporterpenet

Vremea va fi mai caldă şi mai uscată decât este normal în următoarele patru săptămâni, au anunţat meteorologii.

În săptămâna 24-31 octombrie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în vest, sud-vest şi la munte.

În săptămâna 31 octombrie – 7 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

În săptămâna 7 – 14 noiembrie temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sudice.

În săptămâna 14 – 2 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor avea o tendinţă spre deficit, în cea mai mare parte a ţării, precizează meteorologii.

Sursa: Mediafax

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult