9th decembrie 2023
Home » Program modificat la Serviciul de Permise Dâmbovița pentru lunile aprilie și mai

Program modificat la Serviciul de Permise Dâmbovița pentru lunile aprilie și mai

de reporterpenet

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor și pentru a se asigura desfășurarea în condiții normale a activității de preschimbare a permiselor de conducere, respectiv, înmatricularea vehiculelor sau transcrierea dreptului de proprietate a acestora, Prefectul județului Dâmbovița a dispus modificarea programului de lucru cu publicul.

Astfel, în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița, în lunile aprilie și mai programul de lucru cu publicul după cum urmează:

– Sâmbătă, 08 aprilie 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;

– Sâmbătă, 22 aprilie 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;

– Sâmbătă, 06 mai 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;

– Sâmbătă, 20 mai 2023, în intervalul orar 08.00-16.00.

”Măsura prelungirii programului de lucru se impune atât pentru evitarea supraaglomerării la ghișee și reducerea timpului de așteptare al solicitanților, cât și pentru desfășurarea activităților de lucru cu publicul pentru operațiunile de examinare a candidaților în vederea obținerii permisului de conducere. Din informațiile care ne-au fost transmise de către SPCRPCIV Dâmbovița, în acest moment timpul de așteptare al candidaților dintre proba teoretică și proba practică a examenului de obținere a permisului de conducere este de 46 de zile, iar programările online pentru operațiunile de înmatriculare sau transcriere a dreptului de proprietate sunt efectuate până la data de 17 mai 2023”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmbovița.

Instituția Prefectului monitorizează permanent situația solicitărilor din cadrul Serviciului, pentru a lua măsuri de adaptare a programului de lucru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult