12th august 2022
Home » Radu, sportiv legitimat la CSȘ Târgoviște, imobilizat la pat în urma unui accident groaznic. O operație în poate salva

Radu, sportiv legitimat la CSȘ Târgoviște, imobilizat la pat în urma unui accident groaznic. O operație în poate salva

de reporterpenet

În urmă cu o lună, Radu Canciu, junior legitimat la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Târgoviște, a suferit un grav accident, cu un traumatism al coloanei vertebrale.

În urma acestui eveniment el a rămas imobilizat la pat. Din fericire, există o șansă de recuperare la o clinică din Belgia, însă costurile sunt foarte mari.

Radu este un sportiv de excepție, cu un talent uriaș, o inimă la fel și cu o imensă dorință de a reveni pe terenul de baschet, alături de colegii lui, spun antrenprii săi.

Oricine dorește să îl ajute, o poate face în contul deschis pe numele mamei sale:
RO59 RZBR 0000 0600 0822 0178 – Canciu Ana Maria

Licitație cartabilă pentru Radu

Cazul nefericit în care se află Radu, unul dintre cei mai tineri baschetbaliști ai României, i-a mobilizat pe mulți jucători.

A fost scos la licitație tricoul de joc al lui Titus Nicoară, pe care, titratul sportiv al României l-a purtat cu succes pe terenul de baschet, reprezentând țara, potrivit UnitedHoops România – portal destinat jocului de baschet.

Acțiunea pornește de la 150 RON și se poate licita cu o diferență de minim 50 RON.

Licitația se încheie joi. Suma de bani, va fi redirecționată, ulterior, în contul mamei sale, doamna Ana Maria Canciu.

Dacă doriți să contribuiți la acest caz și cu cele mai mici sume, o puteți face donând în contul mamei (RO59 RZBR 0000 0600 0822 0178).

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult