21st mai 2024
Home » Răilean de la Chindia nu a putut închide poarta Moldovei. Vecinii noștri ratează calificarea la Euro

Răilean de la Chindia nu a putut închide poarta Moldovei. Vecinii noștri ratează calificarea la Euro

de reporterpenet

Prezentat drept meciul secolului de Federaţia Moldovenească de Fotbal, naţionala de peste Prut a clacat în Cehia, care s-a calificat în faţa adversarilor, la EURO 2024.

Moldova a fost aproape de a scrie istorie! A avut nevoie de victorie pentru a merge la EURO 2024, dar s-a încurcat cu Cehia.

Moldova a fost aproape de o calificare istorică la Campionatul European. După 1-1 cu Feroe, 0-0 cu Cehia, 0-2 cu Albania, 3-2 cu Polonia, 1-0 cu Feroe, 1-1 cu Polonia şi 1-1 cu Albania, Moldova a avut nevoie de victorie în deplasarea cu Cehia, în ultima etapă, pentru a fi în Germania.

Cu Dorian Railean (Chindia Târgovişte), Postolachi (ex-jucător la UTA), Raţă (FC Voluntari), Cojocari (Unirea Slobozia) şi Damaşcan (Sepsi) în teren, Moldova s-a văzut condusă la Olomouc încă din minutul 14, când Doudera a deschis scorul. Deşi au avut ocazii, moldovenii au primit încă o lovitură în minutul 55, când Baboglo a lovit cu cotul în săritură şi a primit al doilea cartonaş galben.

Cehia n-a mai avut emoţii şi a mai marcat de două ori până la final, prin Chory şi Soucek, pentru a se califica în faţa Moldovei, la EURO 2024.

Albania, deja calificată din grupa E, a remizat acasă cu Feroe, scor 0-0, dar merge în Germania cu 15 puncte, precum ocupanta locului secund, Cehia. Polonia a terminat a treia, cu 11 puncte, Moldova a fost a patra, cu 10 puncte, iar Feroe a fost ultima, cu 2 puncte.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult