15th aprilie 2021
Home » Războiul sexelor. Rock my world!

Războiul sexelor. Rock my world!

de reporterpenet

 

rock-my-world-clipart-6Dragii mei, cu toții știm că, încă de copile, toate fetele visează la momentul ăla la care prințul călare pe un cal alb va veni, le va lua din turnul castelului și vor fugi împreună, spre o viață în doi, în care va curge numai lapte și miere și ei se vor iubi până la adânci bătrâneți și după…

By me, with love

Și totuși, în zilele noastre, în care femeile și fetele s-au emancipat, principele e înlocuit mai degrabă cu un “băiat rău”, armăsarul cu un bolid de lux, iar traiul liniștit în doi, care presupune ca EL să meargă la vânătoare iar EA să îl aștepte seara acasă, cu masa caldă și copii spălați și culcați, s-a transformat în dorința femeii de a fi cucerită. Altfel! Așa:

Dacă-i zgudui lumea când sunteți doar în doi, dacă i-a plăcut să moară, și la final își sună prietenele să le povestească (da, femeile sunt de 10 ori mai perverse decât voi, parol!), dacă te mai caută și data viitoare când îi tropăie hormonii…asta nu te face să fii bărbat. Nici pe ea femeie.

You_Rock_My_World_Anniversary_Beer_Father_In_Law_Personalized_Bottle_Opener_Groomsmen_Groom_Father_of_the_Bride_Groom_Gift_Wedding_Favor_large

Am descris oare mai sus trăirile, gândurile, emoțiile femeii îndrăgostite, sau mai bine spus curtate?…Amalgamul de simțiri ale femeii ce adulmecă dragostea în aer, nebunia de dorințe, vise și speranțe, temeri, îndoieli și incertitudini?…

Psihologii (în special barbații) spun că femeia asta va pierde, pentru că mintea ei o ia cu hora înainte. Nici nu apucă flăcăul să o sărute că ea și-a și proiectat o imagine idilică, fără nicio legătură cu realitatea, ori măcar cu băiatul care vrea doar să o tufe. Își face iluzii, dar va eșua în deziluzii.

Eu?…Nu cred asta. Nu, eu vorbesc aici de femeia pe care TREBUIE s-o faci să te vrea din vorbe, din atitudine, pe care să o provoci, cu a cărei minte să te joci, pe care să o surprinzi cum n-a mai făcut-o nimeni vreodată. Femeia pe care să n-o satisfaci doar noaptea, că nu-i ajunge! Femeia căreia trebuie să-i oferi orgasme din alea de zi, pe care numai tu i le poți da!

Dragă bărbatule, uită puțin de femeia care nu poate face sex fără să se îndrăgostească, uită de femeia care plânge amarnic în pernă după o noapte nebună de amor, în timp ce tu-ți tragi șlițul și pleci fluierând, uită de femeia care dimineața va rememora cuvintele tandre pe care știe că le-ai mai șoptit și celorlalte, și le vei spune și următoarelor.

Ți-o prezint pe femeia pe care TREBUIE s-o cucerești, pentru că ea te-a cucerit pe tine, și nici măcar nu ți-ai dat seama când! Femeia care nu-și petrece ceasuri în fața oglinzii, schimbând 7 rânduri de țoale și 10 rujuri ca să arate bine pentru tine, sau pentru altul. Nu, o face pentru ea. Asta-i plăcerea pe care și-o ofera singură.

Tu dă-i ceva în plus. Las-o câteodată să te facă să crezi că e slabă, că tu decizi pentru amândoi, că tu conduci. Chiar dacă nu e așa, și amândoi știți asta…

N-o căuta pe mă-ta în ea, că n-o s-o găsești. Unde mai pui, că dacă încă o cauți…nu ai nevoie de o femeie ca ea. Și cu siguranță nu-i faci față!!!

Și, nu în ultimul rând, las-o pe ea să scoată animalul din tine, nu i-l arăta tu în lipsă de ceva mai bun…Du-i florile care îi plac, pentru că știi care sunt, nu pentru că ai mai făcut cu alte câteva zeci de femei ce-ai vrea să faci și cu ea.

Fă-o să uite de ea, nu să vrea să uite de tine!

Iubiți-vă mult!

CITEȘTE ȘI:

Războiul sexelor. Prietenia dintre EL și EA

RĂZBOIUL SEXELOR! În pat cu dușmanul…

Războiul sexelor. Femeia puternică

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult