25th iulie 2024
Home » realme TV Stick, cu Google Android TV şi rezoluţie 4K, este disponibil în România

realme TV Stick, cu Google Android TV şi rezoluţie 4K, este disponibil în România

de reporterpenet

Realme, producător de smartphone-uri şi produse AIoT , anunţă disponibilitatea unui nou produs: 4K Smart Google TV Stick.

realme 4K SmartGoogle TV Stick poate transforma orice televizor non-smart într-un televizor modern, cu acces la cele mai populare servicii de streaming.

Disponibil în versiune 4K, TV Stick-ul va oferi o platformă proprie cu aplicaţii multimedia populare precum Netflix, HBO Go, Amazon Prime, Youtube şi multe altele.

Stick-ul inteligent realme 4K este capabil să transmită conţinut 4K la 60FPS, aducând inclusiv suport HDR10+ şi HDMI 2.1, rulând cel mai popular sistem de operare, Google Android TV. Acesta oferă acces la o galerie generoasă de filme şi seriale, iar navigarea este simplă datorită interfeţei plăcute şi personalizabile.

Magazinul de aplicaţii Google Play Store este la dispoziţia oricui doreşte să instaleze aplicaţii suplimentare sau chiar jocuri.

Platforma SoC folosită este un Amlogic S905 Y4 cu procesor Quad Core, GPU ARM G31MP2 şi 2GB RAM DDR4 alături de 8GB memorie internă. Foloseşte Bluetooth 5.0, o interfaţă USB 2.0 şi este compatibil cu Google Assistant.

Stick-ul oferă dimensiuni reduse fiind uşor de montat în spatele televizorului. Dimensiunile de 99.2 x 29.8 x 14.5mm sunt printre cele mai mici din piaţă.

realme TV 4K Stick este disponibil în România la preţul de 299 lei.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult