26th februarie 2021
Home » Restaurantele şi cafenelele din Târgovişte s-au redeschis

Restaurantele şi cafenelele din Târgovişte s-au redeschis

de reporterpenet

Restaurantele, cafenelele şi instituţiile de spectacole din Târgovişte s-au redeschis începând de duminică, 3 ianuarie, după ce numărul cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2 a scăzut. În interior, este permis accesul clienţilor în limita a 30% din capacitate.

Ca urmare, autorităţile au decis că începând de duminică se redeschid la interior instituţiile de spectacole, restaurantele şi cafenelele, în limita a 30% din capacitate.

„Potrivit HOTĂRÂRII COMITETULUI JUDEŢEAN PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ DÂMBOVIŢA nr. 136/02.01.2021, rata de incidenţă cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile în Municipiul Târgoviște este 2,44 cazuri/1000 locuitori.
Acest lucru permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-23,00”, a precizat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Totodată, este permisă desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte, cu participarea publicului în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.

De asemenea, activităţile economice pot fi desfăşurate doar în intervalul orar 6:00-23:00.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult