25th iulie 2024
Home » Rețea de proxeneți, destructurată în Târgoviște VIDEO

Rețea de proxeneți, destructurată în Târgoviște VIDEO

de reporterpenet

O operațiune complexă a polițiștilor dâmbovițeni a dus la destructurarea unei rețele de proxenetism care opera în municipiul Târgoviște și în mai multe state europene.

Doi bărbați au fost reținuți, iar o femeie este cercetată sub control judiciar, fiind acuzați că au exploatat timp de mai mulți ani trei femei, obligându-le să se prostitueze.

Investigațiile, demarate în anul 2023, au scos la iveală o poveste tragică. Un bărbat de 35 de ani ar fi indus în eroare o femeie, simulând o relație de iubire, cunoscută sub numele de „metoda lover boy”, pentru a o determina să se prostitueze. Nu s-a oprit aici, ci a facilitat „afacerea” însoțind-o pe victimă în Italia, Elveția, Spania și Cehia. Mai mult, acesta ar fi repetat schema cu alte două femei.

Alături de el, un alt bărbat, de 59 de ani, și o femeie, de 53 de ani, ar fi profitat financiar de pe urma exploatării celor trei femei. Prejudiciul estimat se ridică la suma de aproximativ 250.000 de euro.

Duminică, polițiștii au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor trei suspecți, descoperind probe care le-au întărit suspiciunile. Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar femeia a fost pusă sub control judiciar.

„Cele trei persoane bănuite de comiterea faptei au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, pentru audieri. Tot pe parcursul zilei de ieri, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând ca pe parcursul zilei de astăzi să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, au menţionat anchetatorii.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult