25th februarie 2021
Home » Reţete cu leurdă. Remediul natural al primăverii

Reţete cu leurdă. Remediul natural al primăverii

de reporterpenet

Reţete cu leurdă. Remediul natural al primăverii

Leurda, sau usturoiul ursului, fiindcă e consumată de urşi când ies din hibernare, conţine carotenoizi, vitaminele A şi C, vitamine din complexul B, săruri minerale, calciu, fier, fosfor, natriu, magneziu, cupru şi proteine.

Pentru o cură cu leurdă, consumi o salată o dată pe zi, dimineaţa, la prima masă, timp de minimum 10 zile. Printre beneficiile leurdei se află: Tratează afecţiunile gastrointestinale- Având proprietăţi curative foarte puternice, leurda este eficientă în tratarea indigestiei, insuficienţei biliare, a colicilor abdominali, balonarii şi dizenteriei. De asemenea ajută la distrugerea viermilor intestinali.

Purifică organismul- Frunzele de leurdă sunt într-adevăr miraculoase, având proprietăţi depurative şi capacitatea de a purifică sângele, ficatul, stomacul şi intestinele. Tratează afecţiunile sistemului nervos-Ajută la tratarea insomniei, stimulează capacitatea de memorare, combate momentele de lapsus, stările depresive şi stările de anxietate.

Îţi prezentăm câteva reţete cu leurdă pe care să le încerci primăvara asta. Intră pe ClickPoftabuna şi inspră-te în bucătărie! 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult