13th mai 2021
Home » Rețineri în cazul falsificărilor de foi matricole din Titu. Directorul liceului, printre reținuți VIDEO

Rețineri în cazul falsificărilor de foi matricole din Titu. Directorul liceului, printre reținuți VIDEO

de reporterpenet

Oamenii legii din Dâmbovița au făcut, zilele trecute, 20 de percheziții, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual și uz de fals. Mai exact, operațiunea se pare că ar fi fost condusă de directorul liceului I.C. Visarion din Titu.

Oamenii legii din Dâmboviţa au făcut, zilele trecute, 20 de percheziţii, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual şi uz de fals. Mai exact, operaţiunea se pare că ar fi fost condusă de directorul liceului I.C. Visarion din Titu.
„Din cercetările efectuate până în prezent, a reieşit faptul că directorul unei unităţi de învăţământ din oraşul Titu, în perioada 2012-2021, ar fi falsificat, ar fi ajutat la falsificarea şi ar fi folosit 24 de foi matricole aparţinând unor persoane din judeţele Dâmboviţa, Argeş şi municipiului Bucureşti, atestând în mod nereal că ar fi urmat cursurile unor unităţi de învăţământ”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
Totodată, în baza acestor documente, ar fi depus cereri pentru aceste persoane în vederea continuării studiilor la o altă unitate de învăţământ.
Poliţiştii vor pune în aplicare mai multe mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediile unităţii de poliţie, pentru audieri.

Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual şi uz de fals, fapte prevăzute de Codul Penal.
Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru probarea întregii activităţi infracţionale şi tragerea la răspundere penală a celor bănuiţi.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult