25th septembrie 2021
Home » Românul care a salvat traficul din New York: soluţii pentru aglomeraţia din Bucureşti

Românul care a salvat traficul din New York: soluţii pentru aglomeraţia din Bucureşti

de reporterpenet

Expertul care s-a ocupat de traficul şi de transportul public din New York, reuşind să reducă aglomeraţia de acolo, va da o mână de ajutor pentru descongestionarea Bucureştiului. Românul Michael Horodniceanu a explicat într-un interviu pentru „Adevărul” ce ar fi de făcut pentru asta.

Ambuteiajele de pe străzile marilor oraşe ale României reprezintă coşmarul oricărui şofer, iar autorităţile nu au reuşit până acum să rezolve această problemă.
Coşmarul oricărui şofer, Bucureştiul a ajuns în 2020 a patra cea mai aglomerată metropolă europeană, potrivit TomTom Traffic Index, raport care detaliază situaţia traficului în 416 oraşe din 57 de ţări.
În disperare de cauză, pentru a rezolva aceste probleme, noul primar al Capitalei a apelat la expertul american cu origini române, Michael Horodniceanu. Cunoscut în SUA după ce s-a ocupat ani la rând de traficul şi de transportul public din New York, Horodniceanu este gata să facă acelaşi lucru şi în Bucureşti.
Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru „Adevărul”, Michael Horodniceanu a explicat de unde ar trebui să se pornească şi care sunt principalele direcţii în care trebuie acţionat pentru a rezolva problemele de trafic cu care se confruntă Capitala.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult