25th iulie 2024
Home » Rondocarton, pe plus în primele 8 luni ale lui 2016

Rondocarton, pe plus în primele 8 luni ale lui 2016

de reporterpenet

rondocarton_-_targoviste_01-14-17-42

Compania Rondocarton, parte a grupului austriac Rondo Ganahl, care deţine fabrici de carton ondulat în Cluj (Apahida) şi Târgovişte, a avut în primele opt luni o cifră de afaceri de aproximativ 50 mil. euro, mai mult cu 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, susţinută de piaţă.

Compania estimează că va încheia anul în curs cu afaceri totale de 70 mil. euro. Fabricile de carton ondulat Rondocarton din Apahida, judeţul Cluj, şi Târgovişte au o capacitate totală de 120 de milioane de metri pătraţi de ambalaje pe an, fiecare, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. În cele două fabrici locale ale Rondo Ganahl lucrează în prezent peste 300 de angajaţi, de la începutul anului fiind recrutaţi 15 oameni.

„Cel mai mare pericol pentru România în prezent este infrastructura, chiar dacă o să creştem economic, nu o să putem circula. Evoluţia pieţei ambalajelor din carton este influenţată de creşterea economică, astfel că la o creştere economică de 3%, ne aşteptăm la un avans de 5-7% al pieţei“, a declarat pentru ZF Transilvania Teofil Câmpean, şeful fabricilor de carton ondulat Rondocarton din Târgovişte şi Cluj, ale grupului austriac Rondo Ganahl.

Sursa: zf.ro

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult