1st august 2021
Home » Rottweiler pierdut în zona Corbii Mari de un cetățean bulgar implicat într-un accident pe autostrada A1

Rottweiler pierdut în zona Corbii Mari de un cetățean bulgar implicat într-un accident pe autostrada A1

de reporterpenet

Un cetățean bulgar este ajutat de un grup de voluntari să își găsească animalul de companie, un Rottweiler pierdut în zona Corbii Mari, în urma unui accident pe autostrada București – Pitești.

Anunțul a fost dat de grupul de voluntari pe Facebook. Animalul s-a pierdut după ce a ieșit din mașină, în urma accidentului.

„Astazi, 8.01.2021, pe autostrada Pitesti Bucuresti, in zona localitatii Corbii Mari, a avut loc un accident in urma caruia Hera s-a speriat si s-a pierdut. Hera este inregistrata in Republica Bulgaria si este nevoie de ajutorul nostru ca sa o putem gasi. Ea este batranica, are 10 ani, are cancer si este in tratament. Are ca semn distinctiv o tumoare pe picior. Va rugam ajutati-ne sa o gasim!”, este mesajul postat de voluntari.

Grupul de voluntari îl ajută pe cetățeanul bulgar implicat în accident, care nu știe limba română. Cei care pot da detalii sunt rugați să sune la numărul de telefon 0740044244.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult