15th iunie 2024
Home » S-a deschis magazinul Leroy Merlin din Târgoviște. Peste 100 de locuri de muncă au fost create

S-a deschis magazinul Leroy Merlin din Târgoviște. Peste 100 de locuri de muncă au fost create

de reporterpenet

Vineri, 14 mai, s-a deschis magazinul Leroy Merlin din Târgoviște. Acesta este cel de-al 19 -lea magazin Leroy Merlin din România.

Magazinul are o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi şi este primul Leroy Merlin din judeţul Dâmboviţa.

„Câteva beneficii care trebuie subliniate. În primul rând, consumatorul va avea la dispoziție mai multe opțiuni de cumpărare a produselor din gama celor comercializate și de acest magazin. Au fost create peste 100 de locuri de muncă. Municipiul Târgoviște are un nou contribuabil important la bugetul local. Magazinul este situat pe strada Laminorului”, a precizat primarul Cristian Stan.

În prezent, magazine Leroy Merlin există în afara Capitalei, în Suceava, Oradea, Timişoara, Cluj Napoca, Sibiu, Constanţa, dar şi în alte oraşe.

Primul magazin Leroy Merlin România a fost deschis în 2011, în centrul comercial Colosseum din București, care devine magazinul recordurilor: unul dintre cele mai mari magazine de bricolaj din România, cel mai mare magazin Leroy Merlin din grupul ADEO (17.000 m2) și al 302-lea magazin Leroy Merlin din lume.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult