16th ianuarie 2021
Home » Samsung Galaxy S10 va avea acest artificiu pentru camera foto

Samsung Galaxy S10 va avea acest artificiu pentru camera foto

de reporterpenet

Samsung Galaxy S10 va avea acest artificiu pentru camera foto

Samsung Galaxy S10 va reprezenta pentru această companie cea mai mare schimbare din ultimii cinci ani. Camera integrată în ecran e prima surpriză.

Samsung Galaxy S10 e așteptat la începutul primăverii. Va fi telefonul cu cel mai mare raport ecran – corp dintre câte a lansat compania. Ca să reușească asta, nu mai face o crestătură în ecran, ci o gaură, direct. Pe modelul Samsung Galaxy S10 Plus va fi o gaură alungită, pentru că vor fi două camere foto.

O nouă veste e că Samsung are un artificiu software care să te informeze când faci poze sau filmezi ceva cu camera pentru selfie. Poate te întrebi de ce e nevoie de așa ceva, din moment ce camera oricum afișează informații pe ecran. Ei bine, ar putea fi un beneficiu pentru intimitate, în caz că o aplicație folosește camera în fundal.

Atât Samsung Galaxy S10 „clasic”, cât și Samsung Galaxy S10 Plus vor avea acest efect. Doar că în cazul celui din urmă va fi de-a lungul camerei alungite. Totodată, poți să vezi cum va arăta pe ecran treaba asta în colajul de mai jos.

Samsung Galaxy S10 camera indicator

Samsung ar pregăti și un model 5G. Viitorul flagship al companiei ar urma să fie primul telefon de pe piață pe care să îl poți cumpăra cu 12 GB de RAM. Alături de această cantitate de memorie RAM, producătorul vrea să-ți ofere și până la 1 TB de spațiu de stocare internă. Evident, numerele sunt imense și s-ar putea să fie mult mai mult decât ai nevoie. Asta nu schimbă faptul că producătorii se află într-o competiție și la aceste capitole.

Cea mai interesantă funcționalitate va fi însă scannerul ultrasonic de amprente. Qualcomm numește acest senzor 3D Sonic Sensor, iar acesta ar trebui să fie disponibil pe dispozitive încă din prima parte a lui 2019. Așadar, senzorul este lansat la timp pentru a fi integrat în Samsung Galaxy S10.

Atunci când îți înregistrezi amprenta, este creat un model 3D al acesteia, datorită pulsațiilor sonore trimise către deget. Senzorul e capabil să captureze detalii minore, cum ar fi adâncimea șanțurilor și porii degetului, unici fiecărei persoane. Astfel, cel puțin din punct de vedere teoretic, nu ai putea păcăli senzorul cu o simplă imagine a unei amprente.

Sursa: playtech.ro

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult