25th iulie 2024
Home » Samsung Galaxy S8: camera frontală conține un mecanism ascuns

Samsung Galaxy S8: camera frontală conține un mecanism ascuns

de reporterpenet
Samsung Galaxy S8: camera frontală conține un mecanism ascuns

Samsung Galaxy S8: camera frontală conține un mecanism ascuns

La fel ca orice alt proiect care se transformă pe parcurs, Samsung Galaxy S8 nu duce lipsă de funcții prezente, dar nefolosite.

Firește, nici nu e singurul telefon care trece printr-o asemenea etapă. Majoritatea smartphone-urilor au funcții adăugate pe parcursul procesului de design, în timp ce la altele se renunță complet. Cea mai mare parte dintre aceste funcții dispar complet, dar unele sunt ”tăiate” după ce au fost introduse, cel puțin parțial.

Stabilizarea imaginii este o problemă destul de mare pentru telefoane, deoarece spațiul de lucru al senzorilor este foarte mic. Spre deosebire de stabilizarea electronică (EIS), care folosește tehnici software pentru a îmbunătăți imaginile mișcate, stabilizarea optică (OIS) folosește părți mecanice pentru a compensa problemele cauzate de mișcare. Din această cauză, senzorii care folosesc OIS sunt mai mari, dar mult mai buni decât cei fără această tehnologie.

CITEȘTE MAI MULTE, AICI:

Samsung Galaxy S8: camera frontală conține un mecanism ascuns

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult