21st mai 2024
Home » Şase răniţi într-un scandal la Bălteni. Romii s-au bătut între ei, iar mascații au fost chemați să îi „răcorească”

Şase răniţi într-un scandal la Bălteni. Romii s-au bătut între ei, iar mascații au fost chemați să îi „răcorească”

de reporterpenet

Un scandal în care au fost implicate mai multe persoane a izbucnit, duminică, 28 aprilie 2024, în localitatea dâmboviţeană Bălteni, şase persoane fiind rănite. Oamnii legii au fost nevoiţi să tragă câteva focuri de avertisment pentru a-i potoli pe certăreți.

Pentru aplanarea conflictului, la faţa locului au intervenit şi mascaţii şi jandarmii.

„Poliţiştii, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa s-au deplasat imediat la faţa locului, pe strada Cazanului, în localitatea Bălteni, pentru aplanarea unui conflict produs între mai multe persoane, în cadrul căruia au fost folosite şi obiecte contondente. În urma intervenţiei, au fost executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi rănită nicio persoană„, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

În urma conflictului, şase persoane cu vârste cuprinse între 40 şi 54 de ani au fost rănite, iar o altă persoană a fost evaluată medical la faţa locului.

„Conflictul a fost aplanat, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, mai arată sursa citată.

Potrivit unor surse, scandalul a continuat la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, acolo unde rudele celor răniți, aduse pentru a primi îngrijiri medicale, au continuat scandalul, fiind nevoie de intervenția jandarmilor, mascaţilor, dar şi a agenţilor de la ordine publică.

Martorii le-au spus oamenilor legii că în zonă au loc des scandaluri, iar situaţia pare scăpată de sub control.

De data acesta s-au războit două grupări rivale din Bălteni, sat ce aparține comunei Conţeşti.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult