1st august 2021
Home » Scandalul continuă. Fost jandarm din Gura Foii l-a vizitat pe edil în lipsă. A intrat în gospodărie și a forțat ușile VIDEO

Scandalul continuă. Fost jandarm din Gura Foii l-a vizitat pe edil în lipsă. A intrat în gospodărie și a forțat ușile VIDEO

de reporterpenet

Fostul jandarm din Gura Foii, cercetat pentru amenințări și ultraj la adresa primarului, și arestat la domiciliu, continuă să sfideze legile. Cât timp edilul era plecat la munte, cu familia, bărbatul a intrat în gospodăria sa și a forțat ușile casei.

În momentul acela primarul nu se află acasă, ci doar mama acestuia, care, cel mai probabil, nu l-a auzit pe individ. După ce a urmărit camerele de supraveghere, primarul a rămas înmărmurit.
„A intrat în curte şi a început să îmi încerce toate uşile, practic s-a plimbat prin curte, în voie, vreo trei minute, conform camerelor de supraveghere, în timp ce el trebuia să fie în arest la domiciliu”, spune Radu Georgescu, primarul comunei Gura Foii.
Bărbatul nu este la prima tentativă de acest gen. În 2018 a mai fost surprins de camerele de supraveghere când dădea cu picioarele în porţile primarului, supărat, din câte se pare, că edilul localităţii nu a vrut să-l ajute să scape de un dosar penal.
Atunci, individul a intrat în curtea poştăriţei din comună şi l-a lovit cu un topor pe cumnatul acesteia, apoi ar fi fugit. După această faptă, tânărul a fost internat în Secţia de Psihiatrie a Spitalului judeţean Târgovişte.

De asemenea, a mai fost prins conducând şi fără permis. Ameninţările la adresa edilului sunt făcute pe Facebook.  
„M-am speriat tare, pentru că mama era singură acasă şi se putea întâmpla o nenorocire dacă uşa era descuiată. Acolo unde a încercat e casa mamei şi putea să intre peste ea. Nu poţi să ştii ce se poate întâmpla”, a mai spus edilul.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti a anunţat că a început verificări pentru infracţiunea de ultraj, suspectul fiind plasat în arest la domiciliu.
„Vă comunicăm că dosarul având ca obiect această plângere a fost înregistrat la unitatea noastră de parchet în data de 04.01.2021 sub nr. 1/P/2021 fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj prev. de art. 257 alin.1 C.pen., în referire la art. 206 alin.1 C.pen!, se arată într-un răspuns adresat „Adevărul”, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti.
Acum bărbatul s-a mai ales cu încă doua infracţiuni la dosar, violare de domiciliu şi încălcarea arestului la domiciliu şi, cel mai probabil, urmează să ajungă la închisoare.

Citește și:

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult