16th aprilie 2021
Home » Science is cool, parteneriat strategic la Liceul Auto

Science is cool, parteneriat strategic la Liceul Auto

de reporterpenet

Imagini pentru Science is cool
“Science is cool” este numele unui parteneriat strategic, derulat, din această toamnă și până la finalul anului 2021, de Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Târgoviște, în calitate de coordonator, cu parteneri din Turcia, Italia și Polonia.

Proiectul își propune îmbunătățirea calității lecțiilor științifice, integrarea tehnologiei informației, precum și îmbunătățirea unor abilități specifice pentru creșterea procentului de absolvire la terminarea studiilor și obținerea unui loc de muncă performant în economia de piață.

Zilele acestea, este programată prima întâlnire din proiect, în cadrul căreia vor fi prezentate sistemele de învățământ din cele patru țări și modele de teste de evaluare la examenele de final de ciclu școlar. Această primă etapă este coordonată de profesoara Constantinescu Florica.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult