30th iunie 2022
Home » Școala curajului 2014 a ajuns la final

Școala curajului 2014 a ajuns la final

de reporterpenet

scoala-curajului-685x320

Școala curajului 2014 a ajuns la final. În perioada 24-30 august s-au desfăşurat în Munţii Bucegi la Padina, activităţile practice ale ediției a6a a proiectului finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Timp de o săptămână, 40 de tineri cu vârsta între 14 şi 19 de ani, de la patru licee dâmbovițene, iubitori ai muntelui şi cu rezultate deosebite la învăţătură, au participat la activităţi de speologie, un concurs de orientare turistică cu ajutorul hărţii, trasee turistice, atelierele de escaladă și ecologizări.

La final, toţi participanţii au primit diplome şi premii. Următoarea etapă a programului „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”, intitulată „Şcoală montană de iarnă”, va a vea loc în luna noiembrie şi va fi finanţată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult