27th mai 2022
Home » Școala „Matei Basarab”, vizitată de Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

Școala „Matei Basarab”, vizitată de Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

de reporterpenet

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a fost prezent, vineri, la Târgoviște, unde a vizitat Școala „Matei Basarab” și Cinematograful „Independența”.

O proiect cu totul special a fost cel al Școalii „Matei Basarab” a cărui investiție, din fonduri europene, s-a ridicat la peste 22 milioane lei.

Au mai fost prezenți, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, subprefectul Cornel Sălișteanu, parlamentarii de Dâmbovița, secretari de stat, consilieri locali și județeni, precum și reprezentanți ai instituțiilor publice deconcentrate și ai Inspectoratului Școlar Județean.

„În baza celei mai mari investiții pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Targoviște, școala este reabilitată în întregime, beneficiază de o sală de sport, de laboratoare noi si de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior, bucurându-se și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou”, a precizat primarul Cristian Stan.

Totodată, școala dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ.

Cursurile au fost reluate de miercuri, 6 aprilie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult