12th august 2022
Home » Se opreste apa în Târgovişte

Se opreste apa în Târgovişte

de reporterpenet

apa-1380118401

Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița informează că va întrerupe alimentarea cu apa în Cartierul Priseaca din municipiul Târgoviște, Str. Câmpulung (porțiunea dintre Romlux și Cartier Priseaca), Str. Laminorului, precum și la obiectivele alimentate din aducțiunea Priseaca-Târgoviște-Fir 2, respectiv Centrele de dializa Fresenius NephroCare și Diasys Medical SRL, în data de 01.10.2014, în intervalul orar 17:00-19:00, pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare prevăzute pe programul POS Mediu.

Reluarea alimentării cu apa se va face conform procedurilor legale.

Înainte de reluarea distribuției vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Locuitorii sunt rugați să creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apa potabilă.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult