26th octombrie 2021
Home » Șeful Poliției Locale Târgoviște, testat pozitiv cu Sars-cov-2

Șeful Poliției Locale Târgoviște, testat pozitiv cu Sars-cov-2

de reporterpenet

Şeful Poliţiei Locale Târgovişte, testat pozitiv cu Sars-cov-2
Șeful Poliției Locale Târgoviște, col. (r) Gheorghe Dinu, a fost internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului din Târgoviște, după ce a fost testat pozitiv cu noul virus.

„Poliția Locală Târgoviște confirmă informațiile conform cărora directorul executiv, col. (r) Gheorghe Dinu, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Vă asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru ca polițiștii locali să își desfășoare activitatea în condițîi optime de siguranță. Însănătoșire grabnică îi urăm și îl așteptăm din nou printre noi”, a fost reacția Poliției Locale Târgoviște.

În ultimele 24 de ore, au fost confirmat cu COVID-19, 84 de persoane, numărul total de infectări ajungând la 1.766. Dintre acestea, 491 s-au vindecat, iat 58 au murit. De asemenea, 504 persoane se află în carantină la domiciliu/adresa declarată și doar 60 sunt în izolare.

„Recomandăm cetățenilor să manifeste seriozitate și responsabilitate în ceea ce privește respectarea măsurilor de distanțare fizică și a celor de igienă sanitară, pentru a nu pune în pericol atât propria viață cât și întreaga comunitate. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritățile tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmbovița.

Prefectul judeţului Dâmboviţa, Aurelian Popa, a anunţat că purtarea măştii de protecţie va deveni obligatorie de joi, 30 iulie, în târguri şi pieţe.

Măsura a intrat în vigoare de joi, 30 iulie, de la ora 06.00. „Dâmboviţa este un judeţ roşu”, a precizat prefectul Aurelian Popa, în direct la Digi24, referindu-se la numărul mare de cazuri de COVID înregistrate în ultilmele zile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult