13th mai 2021
Home » Semnează sau nu primarul din Moreni, Constantin Dinu, petiția – Fără penali în funcții publice

Semnează sau nu primarul din Moreni, Constantin Dinu, petiția – Fără penali în funcții publice

de reporterpenet

constantin-dinu-primar-moreni-

Semnarea de către primarul localității Pucioasa, Constantin Ana, a petiției – Fără penali în funcții publice – a atras diverse comentarii din partea colegilor săi de partid.

La rândul său, primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, totodată, președinte PSD-Organizația Moreni, a declarat că nu va semna această petiție și nici măcar nu a fost contactat de acest grup de inițiativă după cum se vehiculează deja în spațiul on-line.

,,Noțiunea de penali este folosită tendențios, în mod forțat pentru a fi atacați oamenii din administrația publică, lucru care a pornit chiar de la președintele țării”, a declarat pentru RADIO MINISAT, liderul dâmbovițean al PSD, Constantin Dinu.

,,Oamenii politici din administrația publică sunt vânați în permanență. Toți avem dosare penale pentru diverse reclamații. Asta nu înseamnă că suntem penali. Este folclor. Unora le place noțiunea și eticheta de penali. Există prezumția de nevinovăție, se fac cercetări, se fac sesizări la CEDO și se observă că, uneori anumiți oameni politici sunt hărțuiți fără rost și, în final, se dovedește că nu sunt penali”, mai spune președintele PSD Moreni.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult