4th martie 2021
Home » Senatorul Adrian Ţuţuianu, după excluderea lui Comănescu din PSD: „n-a pupat inelul de Plumb”

Senatorul Adrian Ţuţuianu, după excluderea lui Comănescu din PSD: „n-a pupat inelul de Plumb”

de reporterpenet

Sentor Adrian Tutuianu

Senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu, fostul lider al PSD Dâmbovița, a precizat pe pagina sa de Facebook, după excluderea lui Daniel Comănescu din PSD, ceea ce eclivaleză cu pierderea șefiei CJ Dâmbovița, că acesta „n-a pupat inelul de Plumb”.

Senatorul Adrian Ţuţuianu, fost lider al PSD Dâmboviţa – în prezent membru al Pro România, partidul condus de Victor Ponta – a reacţionat la excluderea lui Comănescu printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde a scris că partidul lui Liviu Dragnea se transformă într-o SRL (societate cu răspundere limitată-n.r.) şi că îndepărtarea lui Comănescu s-a întâmplat din cauză că acesta „n-a pupat inelul de Plumb”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD, sâmbătă, 9 februarie, după ce organizația PSD Dâmbovița a realizat un raport al activităţii sale, potrivit căruia ar exista mai multe „disfuncţionalităţi”, precum şi obiective care nu ar fi fost îndeplinite.

Mai mult, lui Comănescu i s-a imputat că nu a informat ce progrese face în funcţia pe care o exercita.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, exclus din PSD

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult