26th octombrie 2021
Home » Servicii preturi de transfer

Servicii preturi de transfer

de reporterpenet

Serviciile de prețuri de transfer, de la Atipic Solutions, sunt soluția ideală pentru minimizaea riscurileor asociate cu prețurile de transfer.

Specialiștii Atipic Solutions se străuiesc să găsească soluțiile potrivite chiar şi pentru cele mai complexe probleme de prețuri de transfer.

ATIPIC SOLUTIONS a închegat o echipă de specialiști de prețuri de transfer uniți de aceeaşi mentalitate – să ofere soluții de prețuri de transfer optime, folosind procese interne eficiente și orientate spre crearea de valoare adăugată cuantificabilă pentru toți clienții noștri.

„Experiența şi cunoștințele noastre în proiecte locale și internaționale din cele mai variate domenii de activitate ne permit să punem în mod real umărul la minimizarea riscurilor ce decurg din desfășurarea de tranzacțîi intră-grup. Clienții care au lucrat cu noi ne apreciază pentru promptitudinea și flexibilitatea cu care abordăm orice problemă pe care o întâmpinăm precum și pentru faptul că suntem pasionați și dedicați în identificarea unor soluții optime indiferent de cât de complexe sunt problemele pe care le avem de rezolvat”

Servicii preturi de transfer – ATIPIC SOLUTIONS. Pe lângă serviciile clasice de prețuri de transfer specialiștii atipics.ro prestează și servicii de consultanță strategică și de management de proiect specializate pe prețuri de transfer atât companiilor cât și consultanților care doresc să inființeze / restructureze departamente interne de prețuri de transfer.

ATIPIC Solutions vă poate asista în pregătirea unui dosar al prețurilor de transfer care să fie în conformitate cu legislația de prețuri de transfer și cerințele de documentare din ce în ce mai stricte și care să corespundă totodată și cerințelor celor mai exigenți inspectori fiscali.

Despre ATIPIC SOLUTIONS

ATIPIC SOLUTIONS este membră a Asociației Internaționale de Contabilitate, Audit și Consultanță „Allinial Global”, având capacitatea de a gestiona orice tip de proiect de prețuri de transfer, inclusiv la nivel internațional.

ATIPIC oferă, de peste 10 ani, soluții optime adaptate oricărui client, mic sau mare, local sau internațional.

Dosarul prețurilor de transfer este singurul instrument prin care companiile pot dovedi autorităților fiscale că au desfășurat tranzacții intra-grup la prețuri de piață prin care nu au distorsionat baza impozabilă.

Servicii prețuri de transfer – ATIPIC SOLUTIONS. Conform legislației din România, contribuabilii mari care desfășoară tranzacțîi intră-grup materiale au obligația de a pregăti dosarul prețurilor de transfer anual. Restul contribuabililor au obligația de a pregăti dosarul prețurilor de transfer doar la solicitarea autorităților fiscale.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult