26th februarie 2021
Home » Serviciile medicale pot fi acordate oriunde în țară, în baza biletului de trimitere

Serviciile medicale pot fi acordate oriunde în țară, în baza biletului de trimitere

de reporterpenet

Află care este valabilitatea unui bilet de trimitere sau a unei rețete  prescrise de medici - Monitorul de Vrancea

CJAS anunță că este nevoie doar de un bilet de trimitere eliberat de medici aflați în relație contractuală cu oricare dintre casele de asigurări de sănătate, iar asiguratul poate beneficia de investigații paraclinice la orice furnizor din țară.

Casa de Asigurări de Sănătate Dâmbovița informează persoanele asigurate că începând cu data de 1 decembrie 2020, asigurații pot beneficia de analize de laborator și investigații medicale paraclinice pe întreg teritoriul României, fără a mai condiționa acordarea acestor servicii doar de către furnizorii de servicii medicale paraclinice care se află în relație contractuală cu aceeași casă de asigurări de sănătate cu care se află în contract și medicul care a emis biletul de trimitere.

„Reamintim că printre documentele a căror valabilitate a fost prelungită până la data de 31 decembrie 2020 se numără și biletele de trimitere pentru specialitățile paraclinice, iar pentru trimestrul IV al acestui an, fondurile alocate la nivel național pentru investigații paraclinice au fost suplimentate cu 63,7 milioane lei”, se arată într-un comunicat al CJAS Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult