12th august 2022
Home » Și-a pus ștreangul de gât, în direct, pe Facebook. Prietenii nu l-au crezut în stare de așa ceva VIDEO

Și-a pus ștreangul de gât, în direct, pe Facebook. Prietenii nu l-au crezut în stare de așa ceva VIDEO

de reporterpenet

Un bărbat din Găești, a uluit o întreagă comunitate cu gestul său. A vrut să își pună capăt zilelor și chiar ar fi reușit dacă familia nu intervenea la timp.

Găeşteanul, în vârstă de 51 de ani, şi-a pus ştreangul de gât şi a ţinut morţiş ca toţi prietenii săi virtuali să vadă acest lucru. A legat o sfoară de creanga unui copac şi a filmat toată „operaţiunea”.
Bărbatul le-ar fi spus, joi, colegilor de serviciu că va merge acasă să se spânzure, dar nimeni nu a crezut că îşi va duce cu adevărat planul la bun sfârşit.
Prietenii virtuali ai bărbatului au încercat în zadar să îl facă să se răzgândească.
Din fericire, familia a fost alertată la timp, iar fratele lui a reuşit să intervină. Bărbatul a fost găsit pe jos, aproape sufocat, deoarece creanga de care se spânzurase a cedat sub greutatea lui. A fost dus de urgenţă la spital unde a primit îngrijiri.
Acum este atent supravegheat de personalul medical şi va primi ajutor de specialitate pentru a trece peste momentele de cumpănă.

Bărbatul este angajat la Arctic Găeşti şi a studiat la Universitatea Valahia din Târgovişte. Se pare că a avut probleme în familie, care l-au determinat să recurgă la gestul extrem.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult