9th decembrie 2023
Home » Social-democrata Claudia Gilia, numită în funcția de prefect de Dâmbovița VIDEO

Social-democrata Claudia Gilia, numită în funcția de prefect de Dâmbovița VIDEO

de reporterpenet

Guvernul a numit-o, în şedinţa de joi, pe social-democrata Claudia Gilia în funcția de prefect al județului Dâmbovița. De asemenea, a fost numit și subprefectul Ioan Corneliu Sălişteanu. Ambii sunt din Partidul Social Democrat.

Conform PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia a obţinut în unanimitate voturile Biroului Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa, pentru a fi numită în funcţia de prefect, la fel ca şi Sălişteanu.
Claudia Gilia a fost deputat, dar şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Ea este conferenţiar universitar la Universitatea Valahia din Târgovişte, având specializare în Drept constituţional, au infomat reprezentanţii PSD Dâmboviţa.
Fostul prefect de Dâmboviţa, liberalul Aurelian Popa, a fost eliberat din funcţie încă din decembrie, 2021.
Corneliu Sălişteanu este şi el conferenţiar universitar, fiind timp de două mandate prorector al Universităţii Valahia din Târgovişte.
     

Conform negocierilor din coaliţie, atât postul de prefect, cât şi unul de subprefect de Dâmboviţa ar urma să fie ocupate de reprezentanţi ai PSD.
Aurelian Popa ar urma să ocupe cea de-a doua funcţie de subprefect al judeţului Dâmboviţa.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult