25th septembrie 2021
Home » Şoşoacă, ironizată pe Facebook după ce a postat o fotogafie în care Donald Trump i-ar fi oferit susţinerea după excluderea din AUR

Şoşoacă, ironizată pe Facebook după ce a postat o fotogafie în care Donald Trump i-ar fi oferit susţinerea după excluderea din AUR

de reporterpenet

Exclusă din AUR, senatoarea Diana Şoşoacă a publicat pe Facebook o presupusă postare de pe Twitter a fostului preşedinte SUA Donald Trump, în care acesta ar fi scris despre excluderea ei că este o „greşeală uriaşă”.

 

„Sunt trist să citesc despre excluderea doamnei Şoşoacă. Este o greşeală uriaşă”, se arată în presupusul mesaj al lui Trump, distribuit de Şoşoacă pe Facebook

 

„Thank you, Mr. President!”, a scris apoi aceasta pe Facebook.

 

Imediat, a apărut apoi şi valuri de comentarii ironice, oamenii spunând că dacă şi Donald Trump îşi arată susţinerea, „atunci e grav”.

 

Cele mai amuzante comentarii:
  • „Xi Jinping si Putin au fost foarte intristati si au spus ca e inacceptabil asa ceva! Sint curios ce masuri vor lua impotriva tarisoarei! Oricum vom fi de partea Dianei!”
  • „Felicitări, doamna senator! Vă daţi seama, dacă şi Trump vă susţine o să ajungeţi departe, cine ştie, poate chiar până la Casa Alba!”
  • „Felicitari domnului Trump pentru ca ia atitudine si nu uita cine i-a fost alaturi cand era greu, adica doamna Sosoaca, care i-a adus multe voturi. Daca nu erau sorosistii care sa fraudeze alegerilein SUA, la fel cum AUR doar datorita si numai din cauza doamnei Sosoaca castiga alegerile in Romania. Bravo, domnule Trump, bravo!”
  • „Cand a auzit ca ati fost exclusa din AUR, Kim Jong-Un a inceput sa planga sis a cante Doamne, ocroteste-i pe romani. Vedeti ce buna e prietenia lui cu Trump?”
  • „Doamna-ajuta pentru toti martirii tarisoarei si pentru adevaratii daci liberi!”
  • „Doamna Diana si Domnu Donald – doi martiri ai neamului”
  • „Am merita si noi romanii un presedinte ca Trump. In lipsa lui si doamna Sosoaca ar fi buna zic. Make Romania great again!”
  • „Nenica, poza e un fake. Contul lui Trump este blocat. Vreti si de la Chuck Norris, Basescu si Vadim Tudor acelasi mesaj? Mintenas”
  • „Cine are curajul s-o anunte ca e o poanta? Nu recomand daca nu aveti diazepam la indemana. Just in case”

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult