15th aprilie 2021
Home » Stadiul lucrărilor la Drumul Județean 711, cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din Dâmbovița

Stadiul lucrărilor la Drumul Județean 711, cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din Dâmbovița

de reporterpenet

Pe Drumul Județean 711, care reprezintă cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din Dâmbovița, sunt în plină desfășurare lucrările de reabilitare a tronsonului. Se efectuează lucrări pe raza mai multor comune.

Lucrările se încadrează în Lotul III al proiectului amintit – care urmărește reabilitarea DJ 711 pe traseul Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca, de la km 16+000 la km 35+350.

„Este cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, ce prevede reabilitarea și modernizarea a 62 km de drum județean, cu o valoare de peste 211 milioane lei. Din lotul III fac parte comunele Băleni, Dobra, Finta, Bilciurești și Cojasca, iar în Dobra se toarnă stratul de bază pentru această porțiune de drum. Anul acesta, după aprobarea bugetului propriu al Consiliului Județean Dâmbovița, vom lansa, în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală, un parteneriat cu comuna Dobra”, a declarat președintele CJ Dâmbovia, Corneliu Ștefan.

????????????????????????????????????

Reabilitarea și modernizarea DJ 711 reprezintă unul dintre obiectivele Proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B pe traseul limită județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – limită județ Ilfov”, cod SMIS 117822, în prezent sunt în plină desfășurare lucrările prevăzute, al căror beneficiar este Consiliul Județean Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult