16th ianuarie 2021
Home » Start la angajări la Kablutronik, firmă care produce componente pentru Arctic

Start la angajări la Kablutronik, firmă care produce componente pentru Arctic

de reporterpenet

Având peste 400 de angajați, Kablutronik produce componente pentru uzinele Arctic de la Găești și Ulmi (aflată în construcție). Firma a anunțat că angajează muncitori necalificați.

Angajatorul anunță că programul de lucru este de 8 ore și oferă un salariu motivant, la care se adaugă tichete de masă, transport, 4 prime pe an, 1 litru de lapte în fiecare săptămână, iar orele suplimentare lucrate se plătesc dublu.

Pentru cei interesați, CV-urile se pot depune la sediul societății din comuna Ulmi (incinta Sagricom) sau pe e-mail, la f.banu@kablutronik.ro

Proiectul Arctic

În data de 7 iulie 2017, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a semnat autorizaţia de construire privind executarea lucrărilor aferente celei de-a doua etape a noii unităţi de producţie de la Ulmi, aparţinând SC ARCTIC SA.

Prima etapă a proiectului a vizat atât unitatea de producţie efectivă, cât şi un depozit de produse finite, laboratoare, birouri, cantină, platforme acoperite, parcări pentru tiruri şi autoturisme, cabină poartă şi clădiri conexe, alei carosabile şi pietonale, amenajări spaţii şi sistematizare verticală, împrejmuire, branşamente utilităţi şi organizare de şantier.

În această etapă, în continuarea lucrărilor, vor fi realizate: depozit de produse finite, staţie de tratare a apelor uzate, staţie pompe şi rezervoare de incendiu, remiză de pompieri, bazin de retenţie, relocare canal, staţie transformare, drumuri şi platforme. Lucrările au o valoare de 35.657.090 lei, urmând a fi executate în termen de 24 de luni de la data începerii acestora. Prin realizarea acestei investiţii, SC ARCTIC SA va deveni unul dintre cei mari producători din Europa, în domeniul producţiei de maşini de spălat.

Tot pe 7 iulie, urmare a solicitării SC KABLUTRONIK SRL, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a semnat şi certificatul de urbanism aferent montării reţelelor de canalizare sub presiune, pe DN 71, comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa. Investiţia va asigura, în zonă, descărcarea apelor uzate în reţelele de canalizare menajeră.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

1 comentariu

Anonim 30/03/2018 - 13:46

Niste spagari pentru angajare.

Raspunde

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult