30th iunie 2022
Home » Tânăr de 35 de ani, din Târgoviște, găsit mort după ce și-ar fi adminsitrat o doză letală de drog

Tânăr de 35 de ani, din Târgoviște, găsit mort după ce și-ar fi adminsitrat o doză letală de drog

de reporterpenet

Un tânăr de 35 de ani, din Târgoviște, a murit în mâinile medicilor din Târgoviște. Anchetatorii au stabilit că bărbatul consumase o combinație fatală de droguri.

Analizele de laborator au arătat că bărbatul consumase o combinaţie fatală de droguri, potrivit stirileprotv.ro. Este vorba de o combinaţie de benzodiazepină (tranchilizant) şi cocaină.
Zeci de minute au încercat medicii să îl salveze, însă, în cele din urmă, s-au văzut nevoiţi să îi declare decesul.
„Pacientul a fost adus la UPU în stare de comă profundă. S-a efectuat resuscitare, din păcate fără rezultat, iar testele au ieşit pozitive. Benzodiazepină şi cocaină”, a precizat Elena Firoiu, purtător de cuvât al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.
În urma decesului, Poliţia a dechis un dosar penal, iar în urma autopsiei urmează să se stabilească exact cauza morţii sale.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult