25th iulie 2024
Home » Tânăr din Dâmbovița reținut pentru sex cu minore, faptă întâmplată în urmă cu șase ani

Tânăr din Dâmbovița reținut pentru sex cu minore, faptă întâmplată în urmă cu șase ani

de reporterpenet

Un tânăr din Moreni, în vârstă de 27 se ani, a fost reținut de polițiști pentru o faptă petrecută în urmă cu șase ani. Aceste este acuzat de întreținere de relații sexuale cu două minore, de 14 și 15 ani.

Anchetatorii spun că bărbatul a profitat de naivitatea celor două fete, din Moreni și Vișinești.

Mai mult de atât, cursul lunii noiembrie 2017, dar și în perioada martie-august 2018, ar fi determinat și înlesnit cele două minore să întrețină relații sexuale cu un bărbat de 56 de ani, în schimbul unor sume cuprinse între 50 și 100 de lei.

„Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de proxenetism și act sexual cu un minor. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 27 de ani, din Moreni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și act sexual cu un minor”, a prcizat IPJ Dâmbovița.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că bănuitul, în cursul lunilor octombrie și noiembrie 2017, ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, la acel moment, în vârstă de 14 și 15 ani, din Moreni și Vișinești.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult