29th noiembrie 2021
Home » Târg de chilipiruri la Târgovişte @BarOn Bar

Târg de chilipiruri la Târgovişte @BarOn Bar

de reporterpenet

targ-de-chilipiruri-la-Targoviste-484x400

de Ioana Radu

Am văzut o brăţară frumoasă, o fustă funky şi o rochiţă vaporoasă. Oh, uite şi o bentiţă cu maci! Sunt atât de frumoşi încât ridic ochelarii şi mă dau mai aproape să văd care e secretul, cum de par atât de reali.

Nu sunt reali dar bentiţa are un aer aparte, de poveste, iar macii sunt copia fidelă a realităţii. Te recunoşti? Tu, cea care ai făcut bentiţa minunată! Ai migălit la ea şi la multe alte modele şi culori iar în curând le scoţi în lume.

Şi tu, cea care deschizi şifonierul şi te gândeşti ce rochiţe ai purtat de câteva ori sau ce fuste ai „tocit” prin jungla urbană iar acum e timpul să le împarţi cu alte fete, să le poarte şi ele cu aceeaşi pasiune cu care le-ai purtat tu, în combinaţii mai cuminţi sau mai trăznite decât ale tale. Nu spun să le împarţi pe ochi frumoşi, ci îţi propun să le aduci la târgul de chilipiruri.

Târgovişte, 11 iulie 2015, ora 10:00

La BarOn Bar, într-o grădină spaţioasă (str. Justiţiei, nr 7, Târgovişte, în spatele liceului Economic)… fosta locaţie „La Scriitori”.

Fie că aduci haine mai vechi sau mai noi, accesorii, diverse chestii de prin casă de care mai mult te împiedici, fie că realizezi singură bijuterii (handmade) şi hăinuţe drăguţe, te invit să faci câţiva bani! Ulterior poţi cumpăra şi tu de la celelalte fete care îşi vor expune produsele. Sau poţi păstra banii pentru dorinţe secrete :>
Dacă vrei să faci parte din echipa expozanţilor, grăbeşte-te să îţi rezervi un loc! (adresa de contact -> mihaela_csm@yahoo.com)

Dacă nu intenţionezi să dai din lucrurile tale dar ai vrea să cumperi câte ceva, îţi poţi invita prietenele la vânătoarea de hăinuţe, accesorii şi alte chilipiruri. Nu ai nevoie de programare sau alte chestii. Eventual poţi da attending la evenimentul de pe facebook pentru a vedea o parte dintre produsele care vor fi expuse la târg (sunt câteva fete care postează fotografii cu o parte dintre produsele pe care le vor vinde).

See you there, ladies!

Eu vin de dimineaţă, înainte să cumpăraţi voi toate chestiile drăguţe mărimea S, să mă asigur că plec şi eu acasă cu ceva :D… feeling lucky!

Sursa: flawless.ro

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult