30th iunie 2022
Home » Târgoviștenii sunt invitați la Crosul Sănătății

Târgoviștenii sunt invitați la Crosul Sănătății

de reporterpenet

cros-tineri-1-1-685x320

Asociația Dezvoltarea Europeană a Comunității Locale din Târgoviște este inițiatorul acesteia și își propune prin acest eveniment să încurajeze mișcarea și să determine cât mai multe persoane să puna mai mult preț pe o viață trăită sănătos.

Crosul Sănătății, aflat la a treia ediție, va avea loc sâmbătă, 9 mai, în Parcul Chindia, lângă debarcader. Maria Toma, organizator si președinte al Asociației Dezvoltarea Europeană a Comunității Locale din Târgoviște, a declarat pentru Radio MINISAT că la cros pot participa persoane cu vârste cuprinse între 11 și 85 de ani. Organizatorul evenimentului a precizat că scopul acestui eveniment este să promoveze mișcarea, urmând ca în viitor să se ia în calcul și organizarea unui maraton.

Participanții vor fi răsplătiți cu diplome, medalii și premii.

Partenerii evenimentului sunt: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița, Universitatea Valahia, Asociația Studentilor Crestin-Ortodocși din Târgoviște.

Sponsorul evenimentului este Fundația Anisia Ioana.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte Reporterpenet.ro şi pe FACEBOOK.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult