27th mai 2022
Home » Tavanul secţiei de Poliţie din Pucioasa s-a prăbuşit. Reacția Sindicatului Europol: „Vom fi nevoiţi să intrăm echipaţi cu căşti de protecţie”

Tavanul secţiei de Poliţie din Pucioasa s-a prăbuşit. Reacția Sindicatului Europol: „Vom fi nevoiţi să intrăm echipaţi cu căşti de protecţie”

de reporterpenet

Tavanul unui birou al Secţiei de Poliţie din Oraşului Pucioasa, judeţul Dâmboviţa s-a prăbuşit în cursul nopţii trecute, a anunţat, marţi, Sindicatul Europol.

„În curând vom fi nevoiţi să intrăm în serviciu echipaţi cu căşti de protecţie pentru şantier”, spun sindicaliştii care afirmă că înainte de acest incident nici măcar nu au fost observate fisuri sau alte elemente care să atragă atenţia asupra pericolul pe care îl reprezenta acesta.

„NU, nu este rezultatul unui cutremur, dacă asta vă întrebaţi, este sediul unei unităţi de poliţie din România lucrului bine făcut. Imaginea de mai jos reflectă realitatea cruntă în care poliţiştii îşi desfăşoară activitatea. Şi dacă până acum riscurile specifice profesiei nu ne erau de ajuns, în curând vom fi nevoiţi să intrăm în serviciu echipaţi cu căşti de protecţie pentru şantier”, au scris sindicaliştii din Poliţia Română, pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut în afara orelor de program, nefiind înregistrate victime.

„Acesta este biroul colegilor noştri de la investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, al cărui tavan s-a prăbuşit efectiv în cursul nopţii, fără ca anterior să fie evidenţiate fisuri sau alte elemente care să atragă atenţia cu privire la acest pericol. Din fericire totul s-a întâmplat în afara orelor de program când niciun cetăţean sau vreunul dintre colegii noştri nu se aflau în sediul unităţii de poliţie, nefiind înregistrate victime”,  au mai spus sindicaliştii.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult