1st august 2021
Home » Telenovela noului contract dintre Messi şi Barcelona se apropie de final! Anunţul făcut de presa spaniolă

Telenovela noului contract dintre Messi şi Barcelona se apropie de final! Anunţul făcut de presa spaniolă

de reporterpenet

Catalanii anunţă că FC Barcelona şi Lionel Messi au ajuns, în sfârşit, la un acord de principiu, noul contract dintre cele două părţi urmând să fie valabil pentru cinci sezoane.

În ultimul an, informaţiile în privinţa plecării celui mai bun fotbalist din istoria Barcelonei la altă echipă au indundat presa internaţională. De altfel, la începutul lunii septembrie 2020, Messi a încercat să rupă unilateral înţelegerea cu gruparea spaniolă şi să forţeze o plecare la Manchester City, motiv pentru care a lipsit de la antrenamentele pentru noul sezon mai mult de o săptămână. Cum jucătorul mai avea un an de contract iar clauza de reziliere era de 700 de milioane de euro, argentianianul a fost constrâns să renunţe la transfer.
Inter timp, cele două părţi au revenit la sentimente mai bune iar Sport şi El Mundo Deportivo scriu că Messi, al cărui contract actual a expirat la 30 iunie, va semna, joi sau vineri, o înţelegere valabilă până în 2026.
Chiar dacă vorbim doar de un acord de principiu şi nu există încă o înţelegere semnată, spaniolii scriu că şansele ca lucrurile să capete o altă întorsătură sunt minime.
Ziariştii catalani mai informează că Messi, 34 de ani, ar fi acceptat o reducere la jumătate a salariului, adică va primi aproximativ 40 de miloane de euro pe sezon, şi o clauză de reziliere de 350 de milioane de euro.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult