21st mai 2024
Home » Termeni si conditii

Termeni si conditii

de reporterpenet

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

reporterpenet.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

reporterpenet.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

Orice utilizator care viziteaza acest sit o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest sit sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

reporterpenet.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata / nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Dar, vom face tot posibilul sa asiguram o continuitate in disponibilitatea serviciilor.

Dumneavoastra acceptati sa preluati responsabilitatea pentru pastrarea in siguranta a numelui de utilizator si a parolei. Sunteti responsabili daca numele de utilizator sau parola va sunt folosite de persoane neautorizate. reporterpenet.ro nu pastreaza in clar parolele utilizatorilor sai. reporterpenet.ro poate suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra in orice moment fara o notificare anterioara. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

reporterpenet.ro poate adauga, anula sau modifica acesti termeni si conditii fara notificare. Este de responsabilitatea dumneavoastra sa cititi si sa intelegeti acesti termeni si conditii.

reporterpenet.ro nu raspunde pentru continutul stirilor prezentate in acest website. Ele apartin autorilor lor (asa cum este mentionat in paginile in care sunt prezentate) iar continutul prezentat in reporterpenet.ro este preluat respectand conditiile impuse de legile pentru drepturile de autor in vigoare.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult