5th martie 2021
Home » Tomograf computerizat și două aparate de radiologie de ultimă generație, la Spitalul Județean de Urgențe Târgoviște

Tomograf computerizat și două aparate de radiologie de ultimă generație, la Spitalul Județean de Urgențe Târgoviște

de reporterpenet


Spitalul Județean de Urgență Târgoviște și-a prezentat noile aparate digitale cu care va fi dotat Serviciul de Radiologie și Imagistică Medicală. Este vorba de un nou tomograf computerizat și două aparate de radiologie de ultimă generație.

Cele două aparate de radiologie vor fi conectate la calculatoarele medicilor curanți, astfel încât radiografiile să poată fi vizualizate în timp real.

Noile aparate au fost achiziționate printr-un proiect derulat din fonduri de la Ministerul Sănătății. Unul dintre aparatele de radiologie este deja autorizat și se lucrează cu el de câteva luni la Spitalul Județean. Celălalt aparat de radiologie și computerul tomograf sunt montate și sunt în procedură de autorizare.

Tomograf computerizat şi două aparate de radiologie de ultimă generaţie, la Spitalul din Târgovişte

„Este un pas înainte pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, este un pas înainte pentru ceea ce înseamnă un act medical de calitate pentru cetățenii județului Dâmbovița, pentru cetățenii municipiului Târgoviște, care sunt deserviți de către Spitalul Județean de Urgență. Mulțumesc firmei furnizoare, mulțumesc, de asemenea, conducerii spitalului județean, pentru eforturile pe care le-a făcut ca să avem aceste dotări la Târgoviște”, a precizat președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult