5th martie 2021
Home » Topul celor mai bune telefoane din lume, în funcție de camera foto. Pe ce loc se află Iphone X, cel mai scump device din lume

Topul celor mai bune telefoane din lume, în funcție de camera foto. Pe ce loc se află Iphone X, cel mai scump device din lume

de reporterpenet
FOTO: YouTube

FOTO: YouTube

Samsung Galaxy Note 9 este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante terminale ale anului. Un telefon echilibrat, sobru pe alocuri, dar care ştie să se şi distreze atunci când este cazul, noul flagship al companiei din Coreea de Sud a livrat rezultate pe măsura aşteptărilor tuturor.

Samsung Note 9 ar potenţialul de a fi cel mai bun telefon al anului 2018, lucru care reiese şi din calitatea foarte bună a pozelor pe care camera duală cu diafragmă reglabilă hardware le scoate atât în condiţii propice, cât şi în condiţii potrivnice.

Cei de la DXOMark, autoritatea în domeniu atunci când vorbim de camere foto de pe smartphone-uri sau de sine stătătoare, au testat noul Note 9 şi l-au clasat pe locul doi în ierarhie, după Huawei P20 Pro.

Rezultatul poate sau nu poate fi considerat surprinzător, în funcţie de cum este privită situaţia. Chiar dacă Huawei P20 Pro este singurul telefon pe piaţă în acest moment care dispune de senzor foto triplu, Note 9 a obţinut un scor apropiat, datorită optimizării bune a hardware-ului.

De asemenea, el s-a clasat la egalitate cu flagship-ul celor de la HTC, şi anume U12+.

103 puncte a obţinut Samsung Note 9 în testul de benchmark al celor de la DXOMark, cu şapte mai puţin decât modelul de top al celor de la Huawei, care are un sistem bazat pe inteligenţă artificială menit să ajute cu post-procesarea imaginii, după captura propriu-zisă.

Rămâne de văzut cum se vor situa în testele DXOMark şi terminalele Apple care se vor lansa pe 12 septembrie, iPhone XS, iPhone XS Plus şi iPhone Xc.

TOP 10 DXOMark

Sursa: Adevărul

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult