30th iunie 2022
Home » Traficanții de droguri din Târgoviște, luați ca din oală de mascați. 28 de mandate de aducere VIDEO

Traficanții de droguri din Târgoviște, luați ca din oală de mascați. 28 de mandate de aducere VIDEO

de reporterpenet

Decesul tânărului de 25 de ani de la Festivalul Saga, din București, a dat naștere unui val de controale în multe județe din țară. DIICOT Dâmbovița a făcut, joi, mai multe percheziții în Târgoviște.

Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, sprijiniți de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, au efectuat 8 percheziții domiciliare, în Târgoviște, la persoane bănuite de trafic intern de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și indisponibilizat 3.000 de lei, 620 de euro, aproximativ 50 de grame de materie vegetală, susceptibilă a fi cannabis, 15 grame de ciuperci cu efect halucinogen, un cântar de precizie, o tabletă și 16 telefoane mobile.  Totodată, polițiștii pun în executare 28 de mandate de aducere pentru audieri.

„Activitatea infracțională a fost documentată în perioada 2019 – iunie 2022 de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorul de caz, și a vizat un grup infracțional, alcătuit din 7 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani. Persoanele sunt bănuite că ar fi procurat și vândut droguri de risc și mare risc, dar și substanțe cu efect psihoactiv către diverși consumatori, preponderent din municipiul Târgoviște, dar și din alte localități din județ”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița și Grupării de Jandarmi Mobilă Ploiești.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult