9th decembrie 2023
Home » Traian Băsescu stă bine (încă) în sondaje

Traian Băsescu stă bine (încă) în sondaje

de reporterpenet

Imagini pentru basescu
Potrivit unui sondaj BCS, PSD este în scădere abruptă. PMP ar lua peste 9% la europarlamentare dacă ar candida Preşedintele Traian Băsescu, anunță partidul.

76% din cei care au răspuns la sondaj sunt de părere că pensiile speciale trebuie eliminate, în vreme ce 69% cred că Guvernul Dăncilă ar trebui schimbat.

„Rezultatele sunt dezastruoase pentru Liviu Dragnea, care se bucură de foarte multă încredere doar în rândul a 4%, în vreme ce 69% din români nu au deloc încredere în liderul PSD. Doar 3% din români au încredere totală în premierul Viorica Dăncilă.
Același sondaj arată că Pro România și ALDE se bucură de o încredere de 9%, în vreme ce PSD are doar 18% în aceleași statistici. PMP are o intenție de vot de 6,2%, iar PNL una de 19%.
https://www.stiripesurse.ro/sondaj-bcs-prezentat-la-realitatea-tv-psd-s-ar-prabusi-pro-romania-ar-creste-spectaculos_1309722.html
• Dacă Preşedintele Traian Băsescu ar candida la alegerile europarlamentare, fiind cap de listă pentru PMP, atunci partidul ar lua 9,3% din voturi şi s-ar plasa înaintea USR.
• În același timp, la întrebarea referitoare la cine ar trebui să fie Prim-ministru din partea coaliţiei de dreapta PMP – PNL – USR, răspunsul aflat pe primul loc este Traian Băsescu.
• Pseudosondajele de opinie care plasau PMP într-o postură dificilă se dovedesc a fi false.
• Temele majore susţinute de partid au o susţinere semnificativă din partea românilor:
o 1. Anularea pensiilor speciale este susţinută de 76% dintre români.
o 2. Unirea cu Republica Moldova este văzută favorabil de 74% dintre români.
o 3. Introducerea votului electronic este susţinută de 59% dintre români.
o 4. Revenirea la sistemul votului în două tururi la alegerile locale este susţinută de 57% dintre români.
o 5. Interzicerea migranţilor musulmani, aşa cum a militat Preşedintele Băsescu, este susţinută de 62% dintre români.
• PSD – ALDE şi-au pierdut susţinerea electorală, fiind acum forme politice fără fond. Daddy şi Tăriceanu nu mai au legitimitatea de a conduce discreţionar România, aşa cum au făcut până acum.
o Căderea PSD este rezultatul direct al deciziei suicidare a partidului de a defila în continuare cu Liviu Dragnea din postura de preşedinte PSD. Nu e de mirare că mai mulţi PSD-işti l-ar prefera pe Tăriceanu drept candidat la prezidenţiale sau Prim-ministru decât propriul preşedinte de partid.
o Viorica Dăncilă este cel mai mare dezastru în fruntea vreunui Guvern al României. Doar 3% dintre români au foarte multă încredere în Premierul României”

DEPARTAMENT COMUNICARE PMP
FILIALA DAMBOVITA

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult