17th octombrie 2021
Home » Trei studenți din cadrul UVT, izolați la domiciliu după ce s-au întors recent din Italia

Trei studenți din cadrul UVT, izolați la domiciliu după ce s-au întors recent din Italia

de reporterpenet

Imagini pentru universitatea valahia
Trei studenți din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, reveniți recent din Italia, se află în acest moment în autoizolare la domiciliu.

Potrivit Universității „Valahia” din Târgoviște, aceștia au completat și semnat formularele obligatorii care au fost transmise la Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița.

Cei trei studenți nu prezintă semne și simptome specifice afectării cu coronavirus, prin urmare nu există motive de panică.

„De asemenea, s-au luat măsurile ce se impun – spațiile universității au fost dotate cu materiale de curățenie și soluții dezinfectante pentru mâini. Orice nouă decizie a Universității „Valahia” din Târgoviște privind prevenirea posibilelor infectări cu COVID-19 va fi comunicată pe site-ul propriu și către mass-media”, se arată într-un comunicat al UVT.

Universitatea Valahia din Târgovişte va suspenda cursurile începând de miercuri, 11 martie, în contextul epidemiei de coronavirus. Măsura va fi luată până pe data de 23 martie.
Măsura a fost luată la nivelul conducerii UVT.

De asemenea, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa a decis, luni, 9 martie, amânarea tuturor competiţiilor sportive, olimpiadelor, concursurilor şcolare şi activităţilor metodice, de teana noului coronavirus.

Astfel, până în dată de 20 martie, nu se vor mai desfăşura competiţiile sportive, olimpiadele şi concursurile şcolare şi nici activităţile metodice.

De asemenea, nu se va mai organiza nici acţiunile din cadrul campaniei de promovare a învăţământului profesional „Meseria face diferenţa”, programate pentru miercuri – 11 martie 2020.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult