21st mai 2024
Home » „Truth Social” a lui Trump, primește undă verde de la Google

„Truth Social” a lui Trump, primește undă verde de la Google

de reporterpenet

Google a aprobat ca aplicația de socializare Truth Social a fostului președinte al Statelor Unite Donald Trump să fie distribuită în Google Play Store.

Trump Media & Technology Group, care operează Truth Social, este de așteptat ca aplicația să fie disponibilă în Play Store în scurt timp, a declarat miercuri Google.

TMTG nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii. Truth Social, care a fost lansat în SUA în Apple App Store în februarie, nu a fost disponibil anterior în Play Store din cauza moderării insuficiente a conținutului, potrivit unui purtător de cuvânt al Google în august. Google își exprimase îngrijorarea față de Truth Social cu privire la încălcări ale politicilor sale din Play Store, care interzic conținuturi precum amenințările fizice și incitarea la violență.

Fără magazinele Google și Apple, nu există o modalitate ușoară pentru majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri de a descărca aplicația. Magazinul Play Store al Google este principala modalitate prin care utilizatorii de telefoane Android din SUA descarcă aplicații. Utilizatorii de Android pot obține aplicații prin intermediul magazinelor concurente sau le pot descărca direct de pe un site web, deși acest lucru necesită adesea pași suplimentari și permisiuni de securitate. Truth Social a fost disponibil prin aceste mijloace, chiar dacă Google l-a blocat din Play Store.

Sursa: Alephnews

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult