15th aprilie 2021
Home » Ultima conspiraţie din SUA: Zăpada din Texas nu este reală. Bill Gates, vinovatul de serviciu

Ultima conspiraţie din SUA: Zăpada din Texas nu este reală. Bill Gates, vinovatul de serviciu

de reporterpenet

Valul neobişnuit de frig şi zăpadă din Texas, care a afectat infrastructurile şi i-a făcut pe oameni să îngheţe în casă, a dat naştere totodată unor conspiraţii bizare.

Unii oameni se chinuie să demonstreze pe reţelele sociale că zăpada ar fi falsă, transmite Digi24.ro.

Într-o serie de filmuleţe difuzate pe reţelele de socializare, unii amatori de conspiraţii spun că încearcă să ardă bulgări de zăpadă, dar nu reuşesc. În opinia lor, zăpada este falsă, iar miliardarul Bill Gates nu este străin de acest fenomen.

„Mulţumesc, Bill Gates, că încerci să ne păcăleşti că asta e zăpadă adevărată. Zăpada nu arde. (…) Nu curge niciun pic de apă. Dacă pun porcăria asta în cuptorul cu microunde va scoate scântei, pentru că e amestecat metal în ea”, spune o femeie.

Deşi pare ciudat la o primă vedere, în realitate este un fenomen perfect natural care se numeşte sublimare, prin care zăpada se transformă direct în gaz, precizează sursa citată.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult